Heliski heyecanı başlıyor; 3 helikopter Rize’ye ulaştı

Heliski heyecanı başlıyor; 3 helikopter Rize’ye ulaştı Rize’nin Çamlıhemşin ilçesi Ayder Yaylası ve Kaçkar Dağları’nda 2005 yılından buyana yapılan helikopterle kayak sporu Heliski heyecanı bu yılda başlıyor. Ayder Heliski Havacılık ve Turizm Şirketi tarafından yapılan faaliyet için 3 helikopter Rize-Artvin Havalimanına ulaştı. Gümrük işlemlerinin ardından Ayder Yaylasına konuşlanacak helikopterler, 4 ay sürmesi beklenen helikski sezonu için konukları...

Heliski heyecanı başlıyor; 3 helikopter Rize’ye ulaştı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Heliski heyecanı başlıyor; 3 helikopter Rize’ye ulaştı

Rize’nin Çamlıhemşin ilçesi Ayder Yaylası ve Kaçkar Dağları’nda 2005 yılından buyana yapılan helikopterle kayak sporu Heliski heyecanı bu yılda başlıyor. Ayder Heliski Havacılık ve Turizm Şirketi tarafından yapılan faaliyet için 3 helikopter Rize-Artvin Havalimanına ulaştı.

Gümrük işlemlerinin ardından Ayder Yaylasına konuşlanacak helikopterler, 4 ay sürmesi beklenen helikski sezonu için konukları Kaçkarların zirvesine taşıyacak. Heliski faaliyetinin bu yıl Rize’nin yanı sıra Artvin ve Erzurum sınırlarında yapılması bekleniyor.

Ayder Heliski Havacılık ve Turizm Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Haşimoğlu, BHA muhabirine yaptığı açıklamada heliski faaliyetinin yeni yılda başlayacağını belirterek 4 ay sürmesi beklenen sezonda kayak tutkunlarını ağırlayacaklarını söyledi. Haşimoğlu heliski sporunun Türkiye’nin Dünyaya tanıtımında önemli bir rol üstlendiğini de vurguladı.

Heliski heyecanı başlıyor; 3 helikopter Rize’ye ulaştı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.